sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kaikkea muuta kuin mukava ja maltillinen Muslimiveljeskunta

vaikka näin meille yritetään nyt kovasti todistella. Muslimiveljeskunta on ääri-islamistinen organisaatio, Hamasin ja monien muiden ääri-islamististen terrorijärjestöjen isä, aikoinaan veljeilivät jo Hitlerin kanssa. Muslimiveljeskunnan pyrkimys on tuhota Israel ja suistaa tähän asti maltillinen Egypti islamilaisen pakkovallan alle. Valtaanpäästyään he katsovat saaneensa hallintavallan itse Allahilta, näin heitä ei voi suistaa pois vallasta kuin aseellisesti.

Linkkejä:

Mukava ja maltillinen muslimiveljeskunta

Why We Should Fear the Moslem Brotherhood


The Muslim Brotherhood on Israel, Hezbollah and Iran


Muslim Brotherhood Wants War With Israel


En ymmärrä, miksi länsimaat ja Obama haluavat olla tukemassa islamistien valtaannousua, Obaman hallinto on jo käynyt neuvottelujakin Muslimiveljeskunnan kanssa. Mubarakia vastaan osoittaa mieltään vain äärimmäisen pieni joukko kairolaisia (250 000 on n. 1% Kairon metropolin asukasluvusta, 99% oli jossain muualla) ja heitä nyt sitten pidetään jonain demokratian esitaistelijoina ja berliinin muurin murtajina, vaikka oppositiota edustavia islamisteja ovat lähestulkoon kaikki. Egyptin sekulaarisissa, pro-demokraattisissa oppositioliikkeissä ei edes ole enempää kuin 5000 jäsentä jokaisessa ja näin niillä ei ole juuri mitään vaikutusvaltaa. Muslimiveljeskunta on suurin oppositioryhmä.

Mubarakin aika on ollut rauhallista, islamistiset ääri-ryhmät pidetty kurissa ja turismi kukoistanut ja nyt tämä kaikki halutaan tuhota ja siirtää valtaa oppositiolle. Muslimiveljeskunnan valtaannousun myötä rauha on tipotiessään ja Lähi-Idän asetelmat muuttuvat kertakaikkiaan. Uskoisin egyptiläistenkin olevan niin järkeviä, että haluavat elää rauhaan tottuneina vastedeskin mieluummin rauhassa kuin sotatilassa Israelin kanssa tai jonkun ääri-islamistisen Muslimiveljeskunnan sanelupolitiikan alla.

Ja ennenkaikkea Obama ja länsimaat ovat ajamassa Israelia entistäkin ahtaammalle ja sehän se varsinainen syy onkin tähän vailla järkeä olevaan ääri-islamin ja islamistien tukemiseen, viha Israelia kohtaan ja halu ajaa Israel nurkkaan aivan kuten Raamatun profetiat ennustavat.

Elämme käänteentekeviä aikoja.

1 kommentti: