sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Egypti saamassa oman khomeininsa?

Suosittu islamistijohtaja ja Mubarakin bannaama Sheikki Yusuf al-Qaradawi saapui juhlasaatossa Egyptiin.

Egypt gets its khomeini qaradawi

Sheikin juhlapuhe Tahririn aukiolla:

http://www.youtube.com/watch?v=ESKXSh7CXY4


Puhe loppuu näin:

"A message to our brothers in Palestine:

I harbor the hope that just like Allah allowed me to witness the triumph of Egypt. He will allow me to witness the conquest of the Al-Aqsa Mosque (Jerusalemissa) and will enable me to preach in the Al-Aqsa Mosque. -Oh Allah, allow us to preach in the Al-Aqsa Mosque. -Amen -Allow us to enter the Al-Aqsa Mosque safely. -Amen -Accomplish this complete victory for us. -Amen -Oh, the sons of Palestine, rest assured that you will be victorious. -Amen -The Rafah border crossing will be opened for you. This is what I demand from the Egyptian army and from the Supreme Council of the Armed Forces."

Sheikki siis rukoilee, että palestiinalaiset/muslimit olisivat voitokkaita ja valloittaisivat Jerusalemin omakseen, jotta tämä islamistijohtaja voisi pitää puheitaan Jerusalemissa temppelivuorella sijaitsevassa Al-Aqsan moskeijassa.


Ja tätä Tahririn aukiolla parveileva juhlakansa vaatii puheen jälkeen: Menemme Jerusalemiin, miljoonin marttyyrein.

We Go To Jerusalem, Martyrs In The Millions

http://www.youtube.com/watch?v=yDvzaOUJffw

Tässä eräällä arabisivustolla sama:

من ميدان التحرير اليوم .. على القدس رايحين شهداء بالملايي


Videon otsikko Googlekäännöksen mukaan tarkoittaa: Tahrir Square today...To Jerusalem we go martyrs Palmlae

Tällä aiemmalla videolla Qaradawi ylistää Hitleriä:

http://www.youtube.com/watch?v=HStliOnVl6Q



Kuten jälleen näemme pieni Israel on itseasiassa kaiken ytimessä ja kaiken vihan kohteena. Rauhansopimus lienee kohta mennyttä.

3 kommenttia:

  1. Egypti lähtee toimimaan jumalattomasti, mutta Pyhät Kirjoitukset TaNaKh'ssa (V.T.) sen ovat ennustaneet etukäteen. Jumalan Sana on voimassa, ja mitään ei tapahdu ilman että Hän antaa sieunviholliselle luvan koetella ihmisiä.
    Israelissa nousee tänä päivänä, ainakin messiaanisten keskuudessa, rukous Herran puoleen, että Hän vielä armahtaisi maata ja kansaa.
    Mutta JHVH tahtoo puhdistaa niin Egyptin kuin Israelin ja muut ympäröivätkin kansat, siksi Hän antaa luvan tapahtua lopun ajan kauheuksia, saattaakseen itselleen jälleen kansan joka pysyy Hänen Toorassaan, uskossa ja toivossa, ja joka huutaa Messiaan puoleen.

    VastaaPoista
  2. Elämme merkillistä aikaa....
    Jumalalla on joka tapauksessa kaikki hallinnassa.
    Me rukoilemme, anomme varjelusta ja siunausta Israelin maalle ja kansalle.

    VastaaPoista
  3. Aamen Esther ja Nurkkalintu. Mitä tahansa tässä maailmassa tapahtuukin, tapahtuu ainoastaan siksi, että Jumala sen sallii. Paholainen pilkkaa ja raivoaa ja saa suurtakin tuhoa aikaan, mutta paholaisen valta on lopulta sidottu ja sillä on rajat.

    Elämme tosiaan merkillistä aikaa, uskon, että Raamatun profetiat lopun ajoista piirtyvät yhä tarkemmiksi silmiemme eteen ja voimme ymmärtää meille käsittämättömäksi jäänyttä aina vähän ja vähän enemmän. Voi vain rukoilla, Israelin, juutalaisten, kristittyjen ja maamme puolesta ja sen puolesta että mitä tahansa tapahtuukin paljon ihmisiä tulisi uskoon ja Jumala saisi suuren sadon.

    VastaaPoista