torstai 17. helmikuuta 2011

Obama Well Knows What Chaos He Has Unleashed

http://www.americanthinker.com/2011/02/obama_well_knows_what_chaos_he.html

"From his notorious Cairo speech to the present, President Obama speaks, and disaster follows. Some commentators believe that President Obama and Secretary of State Clinton are so utterly naïve as to make themselves unable to understand what will happen in Egypt as a result of their undermining of the Mubarak regime.

The question is justifiably asked: Do they truly believe that the next regime that comes to power will have the interests of the U.S. and the West at heart?

My fear is that Obama is not naïve at all, but he instead knows only too well what he is doing, for he is eagerly promoting Islamic power in the world while diminishing the West and Israel, however much innocent blood will flow as a result.

Inevitably, sooner or later, the Muslim Brotherhood will take power, usher in a barbaric Islamist power in Egypt that will control the Suez Canal, and show no mercy to its own people or its perceived foes.

So now we see what the present incumbent in the White House has wrought, and so can our few remaining allies. They must now wonder what confidence they can ever have in any future alliance with the United States."

Olen samaa mieltä blogistin kanssa ja näen Egyptin saattamisen lähemmäs radikaalien islamistien hallitsemaa valtiota Obamalta täysin tietoisena tekona enkä minään naiiviutena. Hänen sympatiansa islamia ja vastenmielisyytensä Israelia kohtaan ovat hänen politiikassaan tulleet varsin selviksi. Kun kansa nousi Iranissa 2009 islamilaista diktatuuria vastaan (nks. vihreä vallankumous), se ei Obamaa juuri kiinnostanut, eikä häneltä herunut tukea Iranin kansalle. Obamaa tuntuu kiinnostavan vain sellainen politiikka, minkä seurauksena Israel joutuu entistä ahtaammalle.

http://lubbockonline.com/interact/blog-post/may/2011-02-13/will-president-obama-support-iranian-revolution

Mitä tulee Barack Hussein Obaman uskontoon, niin hän sai muslimikasvatuksen ja kävi muslimikoulua, eivätkä hänen tekonsa ja puheensa juurikaan puhu sen puolesta, että hän olisi kristitty, päinvastoin. Kuka kristitty puhuu "Pyhästä Koraanista", pitää kauneimpana asiana maailmassa muslimien minareeteista kaikuvaa kutsua iltarukoukseen ja osaa siteerata sen, viettää ei-kristillistä joulua Mao-aiheisine koristeineen, julistaa puheessaan, että USA ei ole enää kristillinen kansakunta, juhlii valkoisessa talossa Ramadania ja häpeää Jeesusta.

http://www.nowtheendbegins.com/pages/obama/obama-ashamed-of-jesus.htm

http://www.youtube.com/watch?v=96TwPYlEzZA&feature=player_embedded#at=30

Minulla ei ole ongelmaa lausua arviotani Obamasta, koska olen ollut sitä mieltä jo alusta lähtien, ennen kuin hänet valittiin edes presidentiksi. Ihmettelin sitä valheen ja messiaskultin määrää, jolla tämä tuntemattomuudesta noussut pääsi presidentiksi asti. Hänestähän tehtiin suorastaan jumala. En voinut olla kuin varuillani kaiken sen systemaattisen propagandan nähdessäni. Miten monta kertaa hänet esitettiinkään kuvissa sädekehä pään ympärillä tai verrattiin Jeesuksen tai Jumalaan. Minusta se oli lähinnä pelottavaa...

http://obamamessiah.blogspot.com/

3 kommenttia:

  1. Amerikkaa(kin) tulee kohtaamaan tuomiot, sillä millä mitalla he mittaavat Israelia sillä heille mitataan.
    Kiitos Herralle, siellä USA:ssa kuitenkin on vielä niitä uskovia jäljellä, jotka huutavat Isää apuun J'Shuan Nimessä ja Veressä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, näin Jumalan sana meitä opettaa:

    "Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä." (1Moos.12:3)

    "Kansat palvelkoot sinua, kansakunnat sinua kumartakoot. Ole veljiesi herra, ja äitisi pojat kumartakoot sinua. Kirottu olkoon, joka sinua kiroaa, siunattu, joka sinua siunaa." 1.Moos. 27:29

    Jumala on antanut vakavan varoituksen mitä seuraa kääntymisestä Jumalan omaisuuskansaa vastaan ja se koskee kaikkia maailman kansakuntia.

    USAssa on todellakin vielä onneksi paljon Israelia siunaavia kristittyjä ja valvovia kristittyjä jäljellä, jotka murehtivat maansa tämän hetkistä politiikkaa, jolla tulee epäilemättä olemaan vakavat seuraukset niin joka tasolla. Siksi en voi sitä ymmärtääkään, tuntuu kuin jonkinlainen hulluuus olisi päässyt valloilleen...

    VastaaPoista
  3. Näin on: USAssa on vielä paljon Israelia siunaavia kristittyjä ja valvovia kristittyjä.
    On syytä rukoilla näiden amerikkalaisten ja USA:n puolesta.

    VastaaPoista