tiistai 15. helmikuuta 2011

Tätä se on nyt Tunisiassa...


Aikaisemmin tämän kuun alussa Tunisiassa poltettiin synagoga.


Synagogue attacked in tunisia


Patmos-postista tänään:

"Al Qaida debytoi joitakin vuosia sitten Tunisiassa valitsemalla ensimmäiseksi terrorikohteekseen juutalaiset. Kohde oli El Ghriban synagoga Djerban saarella. Surmansa sai 21 ihmistä.

Tammikuisessa kansannousussa ilmeni uusia piirteitä juutalaisiin kohdistuvasta terrorista. Tekijöinä olivat nyt tunisialaiset islamistit, jotka kaadettu presidentti Ben Ali oli pitänyt ankarassa valvonnassa. Tunisian juutalaiset suhtautuvat lähitulevaisuuteen pelokkaalla hämmennyksellä. Patmos on kutsuttu auttamaan heitä."

http://www.patmos.fi/

Lisäksi vielä tämä uutinen

Demokratian piti koittaa, mutta Tunisiasta tulvii pakolaisia Italiaan. Juutalaiset voivat onneksi aina muuttaa Israeliin, jos rajat vain pysyvät auki, mutta entä vainojen kohteeksi joutuvat kristityt?

Ben Ali samoin kuin Mubarak piti islamistit kurissa ja silti länsimaat vain juhlii näitä tähän asti kaikkein maltillisimpien muslimimaiden kansannousuja.

3 kommenttia:

  1. Varsinaiset juutalaiset voivat muuttaa Israeliin, mutta messiaaniset eivät.
    Messiaaniset koetaan jopa maanpettureiksi. Jos kiellät J'shuan Messiaanasi ja muutut ortodoksijuutalaiseksi tai sekulaariksi, niin sinut hyväksytään maahan paluumuuttajana (Edellyttäen sitä, että voit osoittaa papereista mieluummin äitisi juutalaisuuden. Isän juutalaisuuskin kelpaa jos käyt rabbinaatin 'testit' läpi - testaus saattaa kestää 1-2 vuotta, jonka jälkeen voit anoa Israelin kansalaisuutta).

    VastaaPoista
  2. Kiitos Esther tiedosta, en tiennyt näistä kriteereistä tarkemmin ja tieto siitä, että messiaanisten juutalaisten pitäisi kieltää Jeesus päästäkseen Israeliin asumaan, saa minut surulliseksi. Messiaanisten juutalaisten osa on todellakin kaksinverroin vaikeampi, paitsi että he joutuvat kokemaan vainoa, koska ovat kristittyjä, myös omat ovat hylänneet heidät.

    Minua helpottaa suhtautumista juutalaisten nurjamielisyyteen Jeesusta kohtaan se, että Paavalin mukaan Israelia on Jumalan suunnitelmien mukaan osaksi kohdannut paatumus siihen saakka kunnes pakanakansoihin kuuluvien pelastuneiden luku on täysi. Tämä taas saa minut tuntemaan syvää kiitollisuutta, olemme kaikessa velkaa juutalaisille, niin Jeesuksen kuin pelastuksenkin.

    Room 11: "Sillä minä en tahdo, veljet - ettette olisi oman viisautenne varassa - pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus - hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä.

    Evankeliumin kannalta he kyllä ovat vihollisia teidän tähtenne, mutta valinnan kannalta he ovat rakastettuja isien tähden. Sillä ei Jumala armolahjojansa ja kutsumistansa kadu. Samoin kuin te ennen olitte Jumalalle tottelemattomia, mutta nyt olette saaneet laupeuden näiden tottelemattomuuden kautta, samoin nämäkin nyt ovat olleet tottelemattomia, että myös he teille tulleen armahtamisen kautta nyt saisivat laupeuden. Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi."

    Ja miten ahtaalle juutalaiset/Israel ovatkaan joutumassa, rukoilen, että Suomi ei kuulu niiden kansojen joukkoon, jotka hyökkäävät Israelia vastaan vaan Suomi saisi jäädä niiden kansojen joukkoon, jotka jäävät siunaamaan Israelia (poliitikoistamme huolimatta).

    VastaaPoista
  3. Niin, Suomen ei tule asettua Jumalan silmäterää vastaan millään tavalla. Rukoilemme sitä.

    VastaaPoista