maanantai 31. tammikuuta 2011

Worldwide Islamist revolution explodes

http://www.theblaze.com/stories/cnn-interviews-with-anti-mubarak-protesters-turns-into-anti-israel-anti-us-hatefest/

4 kommenttia:

  1. Isaiah 19:2: "I will incite Egyptians against Egyptians: And they will each fight against his brother, and each against his neighbor; city against city and kingdom against kingdom. That the spirit of the Egyptians will be demoralized within them; and I will confound their strategy."
    "In that day there will be an altar to the Lord in the midst of the land of Egypt, and a pillar to the Lord near its border. And it will become a sign and a witness to the Lord of hosts in the land of Egypt; for they will cry to the Lord because of oppressors, and He will send them a Savior and a Champion and He will deliver them. Thus the Lord will make Himself known to Egypt, and the Egyptians will know the Lord in that day. (Isaiah 19:19-21)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Viluinen tästä Jesajan kohdasta.

    Aivan, saamme silmiemme edessä nyt nähdä Raamatun profetioiden käyvän toteen, tuo Jesajan kohdan alku on kuin suoraan siitä mitä saamme lukea nyt lehdestä, mutta onneksi Raamattu myös lupaa, että egyptiläiset koettelemusten jälkeen palaavat Herran luo ja saavat siunauksen.

    Miten tärkeää onkaan valvoa ja rukoilla, miten ihmeellistä aikaa elämmekään, niin hyvässä kuin pahassa.

    Siunausta päivääsi :)

    VastaaPoista
  3. Eikös, ihan kuin eläis itse jossain jännityselokuvassa, kun tätä maailmaa seuraa! Ja kun pasuuna vihdoin soi... en malta odottaa!

    VastaaPoista
  4. Aamen! Ja miten hienoa, että meille on annettu tuleville tapahtumille suuntaviitat Raamatussa, niitä lukien ja seuraten voi valvoa rohkeana ja luottaa Jumalan suunnitelmaan ja siihen, että kaikki pahakin maailmassa lopulta kääntyy niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat. Valheen määrä vain lisääntyy lisääntymistään pyrkien eksyttämään suuren joukon ihmisiä, mutta Jumalan sana ja toivo Jeesuksessa Kristuksessa loistaa kirkkaana kaikkien valheiden yllä.

    ” Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."  (Luuk. 21:28)

    VastaaPoista