perjantai 21. tammikuuta 2011

Everything-Lifehouse



Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä,eikä häntä voida ihmisten käsillä palvella, ikäänkuin hän jotakin tarvitsisi, hän, joka itse antaa kaikille elämän ja hengen ja kaiken.

Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat, että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää - hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä; sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme.

Apostolien teot 17:24-28

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä, oli minulle aamuhartaushetki, kun aamulla tätä kuuntelin, katselin ja luin.

    Olen aina pitänyt tuosta ajatuksesta "hänessä me elämme ja liikumme ja olemmme". Hän ei ole kaukana meistä ja samalla Hän on koko maailmankaikkeuden ylläpitäjä, hallitsija ja luoja.

    VastaaPoista
  2. Niin, Herra (JHVH) ei asu käsillä tehdyissä rakennuksissa. Sana sanoo myös, että jos JHVH ei huonetta rakenna niin turhaan sen rakentajat valvoo..

    Onko Jumalan Pyhissä Kirjoituksissa yhtään ainoaa rakennusprojektia koskien seurakuntaa.. Eipä taida olla. Miksi sitten rakennetaan, otetaan lainaa, laajennetaan ja taas rakennetaan jne, jatkuvasti uusia kirkkorakennuksia, tai korjataan vanhaa + uudistetaan tai laajennetaan jne..

    Ihminen on ihminen. Jumala on Jumala, Hänen Sanansa on ikuinen ja pysyvä. Ihmisen tulisi ottaa vaarin Hänen Sanastaan..

    VastaaPoista