lauantai 1. joulukuuta 2012

Obama Christ Movement

http://www.obama-christ.com/

No ei ole ensimmäinen kerta, kun törmää näihin messiasväitteisiin Obaman kohdalla. Obama kuului sellaiseen kirkkoon kuin Trinity United Church of Christ, jonka kunniajäsen oli puolestaan Nation of Islamin Louis Farrakhan, joka jo silloin 4 vuotta sitten julisti Obaman olevan messias.

Kristityt kyllä tietävät, mikä "messias" tämä tämmöinen messias on.

4 kommenttia:

  1. No ei ole ensimmäinen kerta minullakaan, mutta näihin linkkeihin "törmään" nyt ekaa kertaa. Auts, voi kauhistus sentäs! :o

    USA on muuttunut järkyttävästi niistä ajoista, jolloin asuimme siellä! Ei ole se enää mikään "my Dream land" :(

    VastaaPoista
  2. Tällä sivustolla on niitä enemmänkin, suurin osa tosin neljän vuoden takaa.

    http://obamamessiah.blogspot.fi/

    USA on polarisoitunut ja polarisoituu entisestään, kuten koko maailma.

    "Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

    Kaikki, jotka eivät ole ottaneet vastaan rakkautta totuueen, kuka mistäkin syystä ja näin ovat kääntäneet selkänsä totuudelle, ainoalle pelastavalle totuudelle, Jeesukselle Kristukselle, eksytetään valheen kaikella voimalla.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, kaameeta, parasta olla lukematta nyt enempää tuota sivua, ettei ihan mene yöunet. Siellä olleen Jamie Foxxin youtube-videon olinkin hiljattain jossain nähnyt.

      Meidän turvamme on ikiaikojen Jumala.
      Meillä on ilo saada odottaa Jeesusta Kristusta palaavaksi pian uudelleen!
      Siunattua adventtia!

      Poista
  3. Amen. Näin se on.

    Ja vaikka tuo varsinaisessa postauksessani mainittu linkki olisi jonkin sortin vitsikin, niin kyllä siellä on näitä, jotka Obaman "messiaanisuuden" suhteen ovat liikkeellä ihan tosissaan, kuten tuo Obamamessiah-sivustokin näyttää.

    Tämä on kertakaikkiaan yksi asia, jonka suhteen tulee valvoa ja olla hereillä ja hienoa, että niin moni kristitty näyttää olevankin.

    Siunausta ja siunattua adventinaikaa myös sinulle.

    VastaaPoista