keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Näin se meille aina uutisoidaan




















Miksi aina näin? Eivätkö he näe omaa epäjohdonmukaisuuttaan?

Kristityt tietävät että Lähi-Idän tilanteessa on kyse henkivaltojen taistelusta. Se taistelu mikä käydään henkivalloissa, näkyy taisteluna maan päällä. Jeesus on voittanut, mutta vihollisella on vähän aikaa. Se tekee kaikkensa nielläkseen mahdollisimman monet pimeyteensä ja ikuiseen kadotukseen.

Varas on tullut varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Joh. 10:10

Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. 1.Piet. 5:8

On surullista nähdä, että niin monet suomalaiset ovat pimeyden henkivaltojen ohjaamia, samoin kuin valtamedia suurelta osin ja ovat näin kääntyneet Jumalaa ja Jumalan omaisuuskansaa vastaan. Rukoilen herätystä Suomeen, jotta mahdollisimman moni löytäisi Jeesuksen Kristuksen vapahtajanaan ja mahdollisimman monen silmät avautuisivat näkemään sen, että tätä näkyväistä todellisuutta ohjaavat takana olevat henkivallat ja kuinka koko juutalaisten/Israelin olemassaolo on meille koko ajan näkyvänä todisteena siitä kuinka Raamattu on 100% totisinta totta.

Jokaisesta meistä käydään kamppailua, jokaisesta meistä Jeesus Kristus on maksanut hengellään lunastaakseen meidät viholliselta. Yksin usko Jeesukseen Kristukseen pelastaa meidät vihollisen kynsistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti