torstai 20. lokakuuta 2011

2 kuvaa






















Hamas uhoaa taas:

"The Palestinian people have no option except violent struggle against Israel, according to top Hamas official Khaled Mashaal. “Palestinians must resort to resistance no matter how costly it is, until Palestine is free and Israel is destroyed,” Mashaal said at a conference in Teheran this past weekend."

http://jerusalemprayerteam.org/Articles/Hamas-leader-says-Palestinians-must-resort-to-resistance.asp

Jaksan aina vain ihmetellä miten tämän arabipropagandan vedätettävissä monet ihan fiksutkin, jotkut jopa kristityiksi itseään kutsuvat Raamattua paljon lukeneet ovat näkemättä että Israel on ennenkaikkea hengellinen taistelukenttä, viimeksi luin Seurakuntalaisesta kuinka Eero Junkkaalakaan ei nähnyt mitään ongelmaa siinä, että palestiinalaiset saisivat oman valtion tai että Jerusalem jaettaisiin.

:/

4 kommenttia:

  1. Minulle oli yllätys E.Junkkaalan kanta. Luin toisenkin kerran hänen mielipiteensä, kun arvelin ymmärtäneeni väärin.

    VastaaPoista
  2. Niin minullekin. Toinen heti ensimmäisen perään julkaistu blogikirjoitus, jossa hän oli sitä mieltä että Jerusalemin voi aivan hyvin jakaa vahvisti ensimmäisen blogikirjoituksen viestin. Ei kai tässä ole muusta kyse kuin siitä, että on lähdetty omaksumaan se eksyttävä valhe, jota media ja maailman johtajat hokevat eikä nähdä kokonaisuutta. Jerusalemia ei edes mainita Koraanissa.

    VastaaPoista
  3. Ai on vielä toinen kirjoitus? Täytyy lähteä lukemaan...

    Siunausta viikonloppuun!

    VastaaPoista
  4. 2 niitä joo on. "Palestiinalaisille oma valtio" ja "Jerusalem voidaan jakaa". Eivät olleetkaan ajallisesti heti peräkkäin julkaistu, vaan kaksi viikkoa oli välissä. Satuin vain lukemaan ne niin, että heti kohta perään tuli toinen.

    Samoin siunausta viikonloppuun. Lapsilla tosiaan alkoi nyt syysloma, vähän eri aikoihin alkavat eri puolilla Suomea.

    VastaaPoista