maanantai 16. toukokuuta 2011

Israelin itsenäisyyspäivä (länsimaisen kalenterin mukaan) on palestiinalaisille "Katastrofin päivä" Nabka Day

Useita kuollut väkivaltaisuuksissa Israelin rajoilla

Sunnuntai 15.5.2011 klo 16.52 (päivitetty klo 17.22)

Israelin rajoilla on puhjennut levottomuuksia, joissa on saanut surmansa ainakin kahdeksan ihmistä.

Israelin rajoilla on puhjennut levottomuuksia, joissa on saanut surmansa ainakin kahdeksan ihmistä. Haavoittuneita on vähintäänkin kymmeniä.

Israelin joukot ovat ampuneet Syyrian, Libanonin ja Gazan rajoilla palestiinalaisia, jotka ovat yrittäneet päästä rajan yli.

Suuri joukko palestiinalaispakolaisia tunkeutui Syyriasta Israelin hallussa oleville Golanin kukkuloille, jolloin israelilaiset avasivat tulen ja useita ihmisiä sai surmansa.

Israelin armeijan mukaan tunkeutujia oli tuhansia. Syyrian ja Israelin rajalla ei olla totuttu näkemään vastaavanlaisia välikohtauksia.

Sairaalalähteiden mukaan kuutisenkymmentä palestiinalaista haavoittui israelilaisten tulituksessa levottomalla Gazan rajalla. Palestiinalaismielenosoittajia oli paikalla toista tuhatta.

Levottomuudet puhkesivat päivänä, jolloin palestiinalaiset ovat muistaneet Israelin valtion perustamista. Palestiinalaiset kutsuvat päivää nakbaksi eli katastrofiksi.

STT-REUTERS-AFP

Käsittämätön provokaatio palestiinalaisilta.

Lisää eilisistä levottomuuksista täällä:

Israel Update sunnuntai 15.05.11

Hamas On Nakba Day: Pray For An End to Israel


2 kommenttia:

  1. kun näin tämän uutisen jossain uutiskanavalla, siinä keskityttiin vain siihen miten israelilaiset on pahoja kun kävivät kimppuun ja tappoivat. tämä on kyllä niin jännä juttu. miten israelin uutisia vääristellään.
    ja samalla on jännittävää nähdä, kun raamatun kirjoitukset käyvät toteen!!!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, luonnollinen ihminen ei voi käsittää Jerusalemin ja Israelin erityisasemaa Jumalan omaisuuskansana, tarvitaan Pyhä Henki se kertomaan. Kaikki tämä viha ja yhä paisuvat valheet Israelia kohtaan on sieltä pimeyden henkivalloista lähtöisin ja sitä voi vain murehtia, että ne jotka vihaavat Israelia eivät todellakaan tiedä mitä tekevät, voi vain rukoilla heidän puolestaan, että löytäisivät elävän uskon Jeesukseen Kristukseen ja Jumalan Pyhä Henki avaisi heidän silmänsä näkemään ja käsittämään.

    VastaaPoista