keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

"Hyvinhän siinä kävi, mitä te itkette?"

Hyvinhän siinä kävi, mitä te itkette?

En voisi enää enempää samaa mieltä olla. Äänestin KDta ja Päivi Räsästä, mutta olisin yhtä hyvin voinut äänestää jotain perussuomalaista kristittyä. Olen todella iloinen perussuomalaisten puolesta ja siitä, että unohdettu kansanosa sai ääntään kuuluviin ja että Suomi sai paljon uusia perussuomalaisia kansanedustajia, jotka todellakin edustavat kansaa, heitä on siellä laidasta laitaan, tavallisia kansalaisia, tavallisia duunareita, yrittäjiä, opiskelijoita, eläkeläisiä, edustavat niitä nykypolitiikkaan turhautuneita ja väsyneitä, joille Suomen kansan etu on ollut aina ensisijainen. Ei pidä myydä isänmaataan, sen arvoja ja kansan hyvinvointia, milloin millekin aatteelle ja valtaorganisaatiolle.

Suurin maalllinen rakkautemme olkoon aina isänmaahamme kiinnitetty, suurin rikkautemme sen laillinen turva ja vapaus ja suurin maallinen onni sen kaikinpuolinen onni ja menestys.

-Elias Lönnrot

2 kommenttia:

  1. Minua itkettää se, miten rumaa reagointia olen löytänyt täällä blogilandiassakin; - mm. ollaan valmiita toteamaan, että Suomi ruskettuu. Hutkitaan tutkimatta ensin. Lasketaan ikävää ilkkua kehonrakentajista jne....
    Jotenkin julmaa...

    Nyt on rukouksien paikka ja aika. Siten voimme olla tukemassa uutta eduskuntaa.

    Hyvän kirjoituksen olit löytänyt ja hienot terveiset Elias Lönnrotilta!

    VastaaPoista
  2. Minäkin olin maanantainta todella pettynyt, ihmiset joita olin pitänyt siihen asti suht järkevinä vaikuttivat menettäneen viimeiset järkensäkin rippeet, niin ala-arvoista kommenttia tuli kynästä. Tämä siis Facebookissa, blogeja luin muutaman ja jätin loput lukematta, kun niissäkin oli vain yhtä itkuvirttä ja itkuvirttä veisasivat lähinnä ne, jotka eivät siihen asti politiikasta edes olleet enempää kiinnostuneet. Olivatpahan vain nielleet median luoman kuvan perussuomalaisista sellaisenaan, iloinen olen siitä, että niinkin moni äänesti perussuomalaisia kaikesta loanheitosta huolimatta ja uskoni demokratiaan on taas vahvempi.

    Soinia arvostan päivä päivältä enemmän, hänen arvonsa (samoja kuin omanikin) eivät todellakaan ole niitä joita tämä yhä hullummaksi ja moraalittomammaksi muuttuva aika markkinoi, silti hän onnistunut luotsaamaan puolueensa tällaiseen suosioon nasevuudellaan, älykkyydellään ja huumorillaan.

    Siunausta perussuomalaisille, koko aloittelevalle eduskunnalle ja Suomen kansalle. Suomen kansan eräs äärettömän hyvä puoli on ollut aina eräänlainen hitaus ja uppiniskaisuus vieraille aatteille, joka on myös varjellut meitä. Ihan kuin valoa tunnelin päässä jo häämöttäisi.

    Hyvää ja siunattua pääsiäistä sinulle Nurkkalintu

    VastaaPoista