sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Juutalaisperheen raaka surma

11.3 perjantaina palestiinalaisterroristit hyökkäsivät Itamarissa Samariassa asuvan juutalaisperheen kotiin ja surmasivat nukkumassa olleet isän, äidin ja kolme lasta (11- ja 4-vuotiaat ja kolme kuukautta vanhan vauvan). Perheen 12-vuotias tyttö jäi henkiin, koska oli leirillä, palatessaan kotiinsa löysi perheensä murhattuna.


http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/142840


Arab terrorists murdered five people in a family in the Jewish community of Itamar, in northeast Samaria, around 9 p.m. Friday night.

The only survivors were a 12-year-old girl, who returned from a Bnei Akiva youth group event to discover her parents and three of her brothers and sisters,including a three-month old baby girl, dead in pools of blood, and two younger brothers, who were sleeping a separate room.


Teko oli brutaali, barbaarinen ja edustaa aivan äärimmäistä pahuutta. Miksi länsimaat millään tavoin ovat tukemassa palestiinalaisjärjestöjä ja radikaalia islamia, vaikka varsin hyvin näkevät (jos haluavat nähdä) mitä ovat tukemassa. Palestiinalaisterroristien ainoa päämäärä on Israelin tuho, tähän heitä motivoi islam, koska islam ei hyväksy juutalaisvaltion olemassaoloa. Mitä tahansa myönnytyksiä Israel koskaan tekeekään (kuten Gazan luovuttaminen), nämä myönnytykset aina käännetään Israelia vastaan.

2 kommenttia:

  1. Olo on ihan hervoton ja sanaton tämänkin kauheuden edessä.

    VastaaPoista
  2. Joo, tää oli järkyttävä juttu, mäkin kirjoitin tästä blogiini heti kun se oli tapahtunut, tai siis lainasin Jerusalem Post'n uutista suomentamatta sitä.

    VastaaPoista