perjantai 8. toukokuuta 2020

Kiinnostava profetia Niinistön ajasta vuodelta 2014

Tämä löytyi sattumalta, kun googlailin: 

"Profetia: Pres. Niinistön aikana Suomi joutuu todella suureen ahdistukseen!


Ennen kuin Niinistö edes valittiin presidentiksi,  tuli profetia että hänen toimikautenaan Suomi ajautuu todella pahaan jamaan, niin taloudellisesti kuin poliittisestikin. Nyt Niinistöllä on enää 4 vuotta presidentti kautta jäljellä, eli kohta saattaa Suomen talous niiata todella syvälle että sellaista ei ole vielä nähty koskaan itsenäisen Suomen aikana. 
Oletteko valmiina kun järkyttävä köyhyys ja työttömyys pyyhkäisee koko Suomen ylitse, se tulee koskettamaan kaikkia yhteiskuntaluokkia, rikkaita ja hyväosaisiakin putoaa suureen köyhyyteen ja velkavankeuteen. 
Kovaan paikkaan joutuvat Suomen päättäjät, Niinistöstä alkaen, mutta Suomi selviytyy nippanappa, mutta yhteiskunta tulee olemaan jo viiden vuoden sisällä aivan erilainen, sosiaaliturva minimaalinen, ihmiset ottavat luonnosta enemmän toimeentuloa ja ruokaa, tulee köyhäinhoitoa, anarkiaa, poikkeustilat arkipäivää, jne. jne..
Voi olla shokki tämän ajan ihmisille, eivät ole varautuneet todella huonoihin aikoihin....................ja se voi tulla aivan äkkiarvaamattomasti."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti