keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Suomen ei pidä astua Nato-ansaan

Se on kuolettavin ansa mitä voi olla. Kansaamme aivopestään nyt massiivisesti Nato-jäsenyyteen ja Suomen pieni täysin USAn ja EUn kontrolloima media syöttää päivästä toiseen yksin Venäjää demonisoivaa propagandauutisointia, propagointi on ollut niin tarkoitushakuista ja massiivista, että se on saavuttanut jo naurettavuuden asteen ja kääntynyt itseään vastaan, yhä useampi kansalainen kyselee mistä on oikein kyse. Tosiasia on, että USA ja EU itse järjestivät Ukrainaan vallankaappaushallinnon, joka pommittaa nyt Itä-Ukrainan siviilejä. Siellä on käynnissä sisällisota, koska venäjämieliset ja venäjänkieliset Itä-Ukrainan asukkaat eivät halunneet alistua vallankaappaushallinnon alle, joka uusnatseineen ei edusta Ukrainaa missään määrin, venäjämielisillä puolueilla oli aiemmin parlamentin enemmistö.

Miksi USA haluaa Suomen Natoon, päästäkseen käsiksi merialueisiin ja voidakseen saartaa Venäjän Itämerellä (samaa yrittivät myös Krimin suhteen) ja käyttääkseen maatamme omia sotilaallisia tarkoitusperiään varten. USAta ja Obaman hallintoa kiinnostaa vain omat intressinsä säilyttää USAn maailmanherruus ja tässä tavoitteessa on kaikki keinot sallittuja ja ihmishenget on tässä päämäärässä toisarvoisia, myös suomalaisten henget. Juuri siksi Paasikivi-Kekkosen puolueettomuuspoliittinen linja syntyi, jotta Suomea ei enää koskaan eikä missään voida alistaa jonkun toisen isomman aggressiivisen valtion hyökkäysalustana Venäjää vastaan. Puolueettomuus on tärkein turvatakuumme ja siitä tulee ehdottomasti pitää kiinni.

"Paasikivi päiväkirjassaan Jatkosodan lopussa 2. elokuuta 1944

"Sanoin Svenssonille mm. minun ulkopoliittisen ohjelmani olevan:


A) Suomen ulkopoliittinen probleemi on Venäjä ja suhteemme siihen. Kaikki muut ovat poliittisesti toisarvoisia
B) Hyvät ja ystävälliset välit Neuvosto-Venäjään
C) Konflikteja vältettävä
D) Suomen on kartettava Venäjän-vastaista ja Venäjälle vihamielistä politiikkaa. Suomen ulkopolitiikka ei saa olla Venäjän-vastaista eikä Venäjälle vihamielistä
E) Tähän on pyrittävä, huolimatta pettymyksistä, joita olemme saaneet ja saamme kokea."


Venäjä ei lakkaa olemasta naapurimme, USA taas sijaitsee kaukana Atlantin toisella puolella. Ortodoksinen Venäjä on myös paljon kunnioitettavampaa kuin yhä ääriliberaalisemmaksi ja totalitaristisemmaksi muotoutunut Obaman hallinto, joka ei ole tuottanut eikä tule tuottamaan mitään hyvää tähän maailmaan. Toivoa vain sopii, että Obama ei saa kolmatta maailmansotaa aikaiseksi ennen toisen presidenttikautensa päättymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti