keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Uusi paavi


Katolisen kirkon uusi hengellinen johtaja on nimeltään Jorge Bergoglio. Hän ottaa paavina nimen Franciscus I. 

Uusi paavi on erittäin lupaava, hän on ottanut homoliittoihin erittäin tiukan kannan.

"He has affirmed church teaching on homosexuality, though he teaches the importance of respecting individuals who are homosexual. He strongly opposed legislation introduced in 2010 by the Argentine Government to allow same-sex marriage, calling it a "real and dire anthropological throwback". In a letter to the monasteries of Buenos Aires, he wrote: "Let's not be naive, we're not talking about a simple political battle; it is a destructive pretension against the plan of God. We are not talking about a mere bill, but rather a machination of the Father of Lies that seeks to confuse and deceive the children of God." He has also insisted that adoption by homosexuals is a form of discrimination against children. This position received a rebuke from Argentine president Cristina Fernández de Kirchner, who said the church's tone was reminiscent of "medieval times and the Inquisition".

Profile: New pope, Jesuit Bergoglio, was runner-up in 2005 conclave


Ja juhlinut Hanukkah-juhlaa yhdessä argentiinalaisten juutalaisten kanssa. 

Siunausta uudelle paaville!

Malachyn profetia ei nyt tainnut pitää paikkansa ainakaan nimen suhteen, itse asiassa sanotaan myös, että varsinainen Malachyn profetia päättyy 111. eli edelliseen paaviin ja että profetia 112. paavista on lisätty profetiaan jälkeenpäin. 

Miksikö minua kiinnostaa tämä uusi paavi niin paljon. Olen vain niin väsynyt liberalisoituneeseen Suomeen ja siihen, että homopropagandaa tulvii joka paikasta ja liberaali sateenkaariväki Johanna Korhosineen ja kaikki muut Jumalan sanaa vastaan kääntyneet liberaalit ovat soluttautunut kirkkoon ja pyrkivät ajamaan kirkon alas mieleisensä mukaiseksi ateistiseksi organisaatioksi, jossa Jumalan sanalla ei ole mitään virkaa. On ollut hienoa seurata paavin valintaa, joka on hieno spektaakkeli, Suomen liberalisoitunut ev. lut. kirkko tuntuu siihen verrattuna niin tavattoman tyhjältä ja ontolta. Mitäköhän Lutherkin sanoisi kun näkisi millaisiksi hänen nimeään kantavat kirkot on ajettu, vain Mekane Yesus kirkko Etiopiassa on Jumalan sanassa kiinni, muut luterilaiset kirkot enemmän ja vähemmän alas ajettu. Enemmän olisi näissä luterilaisissa kirkoissa uskonpuhdistukselle tarvetta kuin Lutherin ajan katolilaisessa kirkossa.

Katolisissa maissa kristillinen usko on edelleen koko yhteiskunnan perusta, mistä seuraa se, että
perhe-arvot kunniassa, kirkossa ovat miespapit ja he pitävät kiinni Jumalan sanasta, abortit kiellettyjä, islamisaatiotakaan ei ole näköpiirissä, koska minkään vieraan uskonnon ei edes anneta tulla kristinuskon tilalle. Mutta Suomi, mitä muuta tämä nykyään on kuin yhtä vihreitä, vasemmistolaisia, homopropagandaa, ateismia ja evoluutio-oppia tulvimassa joka paikasta, islamia ja idän uskontoja palvotaan, kristinuskoa vastaan hyökätään koko ajan, homoliittoa ajetaan koko ajan valtavalla painostuksella, kiristyksellä ja uhkailulla,  koska yrittävät sen avulla saada kirkon vihkimään homoja ja näin polvilleen,  kirkonkin ovat jo liberaalit pitkälti mädättäneet. Olen niin kyllästynyt koko Suomeen…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti