sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pedonmerkistä jotain

Oma hengellinen ymmärrykseni on tosi vajavainen tutkimaan oikein mitään lopun aikoihin liittyvää ja sanomaan niistä asioista niin mitään varmaa, mutta yhtä asiaa olen ihmetellyt. Nykyään on ollut enenevässä määrin sellaista opetusta, että pedon merkki olisi yksinomaan jotain hengellistä ja hengellinen merkki. Olen eri mieltä, koska varoitus, joka on annettu pedon merkistä on erittäin konkreettinen ja todellakin annettu jo 2000 vuotta sitten. 

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.


Ilm 13:16,17.

Pedon merkin parametrit ovat siis, että

1) se asennetaan oikeaan käteen tai otsaan
2) ilman sitä ei voi ostaa ei voi myydä
3) siinä on pedon nimi tai sen nimen luku

Pedon merkki on siis ennenkaikkea maksuväline.

Jos tulee tämmöinen oikeaan käteen tai otsaan asennettava mikrosiru, jota ilman ei voi myydä ja ostaa, niin kyllä minä tässä tunnistaisin pedon merkin parametrit, enkä sellaista voisi niin mitenkään ottaa. Mikrosiru itsessään ei ole pedonmerkki niin kauan kun siitä puuttuvat nämä maksuominaisuudet (tai jos siinä ovat nämä maksuominaisuudet jotenkin jälkeenpäin aktivoitavissa, niin sitten on), mutta oikeaan käteen tai otsaan asennettuna maksuvälineenä on.  Pedon luku tai  nimikään ei ole niin olennaista, koska se on nimenomaan (Danielin profetoiman viimeisen) pedon järjestelmä joka tuottaa tämän pedon merkin, joten oletettavaa onkin, että pedon järjestelmä on merkinnyt tämän maksuvälineen omalla tunnuksellaan. 

Nykyään myös yhä enemmän markkinoidaan positiivisessa hengessä tällaista ihon alle asennettavaa mikrosirua, ikäänkuin Raamatun varoitukset olisivat jo päässeet monilta unohtumaan, ehkä onkin näin.

Lisää opetusta pedonmerkistä täällä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti