maanantai 7. tammikuuta 2013

Lähetystyökö joutaa museoon?

Kotimaa-lehti on lopettanut vapaan bloggaamisen, koska kuulemma moderointi oli niin kovin hankalaa ja järjestänyt 20-30 blogistia tilalle. Esimerkkiä Kotimaan linjasta antanee Kotimaan uusi blogisti Rebekka Naatus, joka pitää lähetystyötä aikansa eläneenä ja julistaa: Lähetystyö joutaa museoon!

Voin hyvin ymmärtää, että uskosta osattomille ei aukene hengelliset totuudet ollenkaan,  mutta miksi heitä sitten palkataan kirkon työntekijöiksi ja kristillisen sanomalehden blogisteiksi (tiedän, että Kotimaa-lehti edustaa liberaaliteologiaa, jolla ei ole mitään tekemistä kristillisyyden kanssa, mutta toimii silti kristillisyyden nimissä).

Lähetyskäsky oli viimeisin Jeesuksen antama käsky ja kaikkein ratkaisevin käsky koko ihmiskunnan pelastumisen kannalta:

Se kuuluu:
 "Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt.28:18-20

Lähetyskäsky

"Kyseessä on maailmankaikkeuden suurimman taistelun ydin: ihmisen pelastuminen kadotukselta, siirtyminen kuolemasta elämään. Vastustavat voimat ovat mahtavat ja heidän lähes ainoana tarkoituksenaan on juuri uskoontulemisen estäminen ja evankeliumin etenemisen hidastaminen."

Sanonpa, että tämmöiset lähetystyötä museoon kippaavat blogistit ne vasta ensimmäisenä museoon joutaakin ja koko liberaaliteologia siinä  mukana, he ovat juuri niitä Jumalan ja Jumalan suunnitelman vastustavia voimia. Hyökkäävät Jeesuksen antamaa käskyä vastaan! Rukoilen, että tämän kansakunnan ja ev.lut kirkon silmät aukeaisivat hengellisestä sokeudesta ja herätyksen tuulet saisivat puhaltaa hengen tämän kansakunnan päälle.

Ps. Kävin pitkästä aikaa tuon linkin myötä Kotimaan sivuilla ja ahdistuin välittömästi. Ko lehdessä ei ole enää mitään kristillisyydestä jäljellä kun kristityt bloggaajat poistettiin. Ihan järkyttäviä otsikoita, uskontunnustuskin kuulemma hengellistä väkivaltaa. Miksiköhän sinne kirkkoon on menty, jollei tunnustamaan kristillistä uskoa. Jos ei usko, niin ei mene sinne kirkkoon.

Koko Kotimaa-lehti joutaa museoon.

11 kommenttia:

  1. Amen!:)

    Kiitos, kun kirjoitit suoraan!:))

    VastaaPoista
  2. :) Ei tämmöisiin absoluuttisiin järjettömyyksiin voi reagoida oikein muuten kuin sanomalla asia miten se on.

    Siunausta!

    VastaaPoista
  3. Jopas on Rebekka mietiskellyt! :0

    En lue Kotimaata just sen takia, että se joutais museoon.
    Huomasin linkin kautta uutisen:
    "Suomen Lähetysseura kutsui Rebekka Naatuksen kylään".

    Siunausta viikkoosi!

    VastaaPoista
  4. :) Ei tuota voi oikein edes mietiskelyksi kutsua, sammakoita sen enempiä miettimättä vain ulos päästeli.

    En minäkään lue enää Kotimaata. Joidenkin uskovien kristittyjen blogeja sieltä joskus seurailin, mutta kun ne ovat poistuneet, niin eipä sieltä enää mitään luettavaa löydy.

    Ei vain oikein jaksa tämmöistä, Rebekat olisivat varmaan paikallaan jonkun iltapäivälehden kolumnisteina, sieltä kun löytyy kaikennäköisiä ateistien aivopäästöjä, mutta pitääkö heitä kirkonkin palkata?

    Onneksi Jeesuksen Kristuksen seurakunta koostuu kaikista uudestisyntyneistä kristityistä eikä mistään maallisista kirkko/seurakuntalaitoksista, niinpä voi tämmöiset kirkon touhut jättää jo ihan omaan arvoonsa, vaikka surullistahan tätä ev.lut. kirkon alasajoa on seurata.

    Siunausta ja mukavaa viikonalkua :)

    VastaaPoista
  5. Kävin vielä kuitenkin lukemassa tuon Lähetysseura-jutun ja asiasta viidenteen niin heti pomppasi silmiin toinen juttu, joka sisälsi jotain Krishna-liikkeen ja moniuskontoisuuden ylistämistä.

    "- Suomalaisen yhteiskunnan näkyvä moniuskontoisuus voi olla myös kirkolle mahdollisuus, Komulainen sanoo."

    Miten pihalla voi koko Kotimaa-lehti ja kirkko ollakaan???

    VastaaPoista
  6. Hyvää huomenta, - ja kiitos! :)

    Piti sitten minunkin käydä lukemassa tuo Krishna-juttu. Ei tässä aamutuimaan osaa kuin hämmästellä.
    Niinpä! Hyvä kysymys. Jos ollaan kirkon sisällä noin pihalla, on turha kai ihmetellä sitä, miten pihalla muutenkin ollaan tässä maassa. Eilen olin siinä jamassa, että oli "prosessoitava" aamu-tv:n enkelihoito-haastattelu postauksen muodossa:
    http://omamaamansikkajamustikka.blogspot.fi/2013/01/blog-post_14.html

    Hyvää ja siunattua tiistaita! <3

    VastaaPoista
  7. Tai siis oli "prosessoitava" kahden postauksen muodossa :-)

    Se toinen:
    http://omamaamansikkajamustikka.blogspot.fi/2013/01/2-vuotta-sitten-221-ja-244.html

    VastaaPoista
  8. Totta Nurkkalintu, pimeämmäksi näyttää vain menneen, lisääntyvässä määrin on näitä eksyttäviä enkelioppejakin, joiden mukana solutetaan kristinuskolle täysin vieraita oppeja mukaan, kuten jälleensyntymistä ja yhteydenottoja henkimaailmaan/vainajiin ja kaikki tietysti markkinoidaan hyvän ja kauniin paketissa, niinhän viholllinen aina tekee.

    Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen. 2.Kor 11:14-15

    Luin aikanaan sellaisen Esko Halmen kirjan kuin Operaatio Uusi Aika , joka oli erittäin silmiä avaava kirja New Agen luonteesta ja niistä demonisista voimista joita kätkeytyy New Agen taakse. Vain Jeesus Kristus ja usko Jeesukseen Kristukseen voi vapauttaa pimeyden henkivaltojen kahleista ja nämä pimeyden henkivallat tekevät kieroilla juonillaan kaikkensa, jotta ihmiset ei oppisi tuntemaan Jeesusta omana vapahtajanaan.

    Kiva, että et lopettanutkaan bloggaamista, vaikka siellä nurkassa lopetitkin. Blogit ovat siitä hyviä, että niihin voi purkaa jonkin mieltä vaivaavan akuutin asian. Itsekin päivittelen epäsäännöllisesti, mutta välillä aina innostun kirjoittelemaan enemmän.

    Siunausta.

    VastaaPoista
  9. Hyvää huomenta taas! :)
    Kiitos, kun ehdit vastata näin pitkästi.
    Tulin tänne visiitille kaffimukin kanssa.

    Minäkin olen lukenut tuon kirjan Operaatio Uusi Aika.
    Hyllyssämme on n. kolme New Agea käsittelevää kirjaa, joista yksi on Paavo Hiltusen Matkalla utopiaan, jossa on paljon Shirley MacLaine'sta.

    Nurkassa lopetin, kun se tuli niin täyteen ja katsoin parhaaksi sulkea sen. Neljän vuoden prosessi oli minulle arvokas kokemus ja on kiva, kun voin ajan kanssa tutkailla itsekseni, mistä mihin kuljin blogimatkallani :)
    Nyt postailen noissa muissa blogeissani, kun siltä tuntuu.

    Siunausta keskiviikkoosi!

    VastaaPoista
  10. Hei :)

    Pitääkin etsiä tuo Paavo Hiltusen kirja jostain ja lukea myös.

    Joo äkkiähän nämä blogit tulevat täyteen, jos paljon kirjoittelee, pitää sitten varmaan alkaa poistelemaan tekstejä vanhimmasta/turhimmasta päästä, jos niin käy. Minullakin on useampi blogi, mutta vain kahteen niistä kirjoittelen tällä hetkellä.

    Siunausta viikonloppuusi :)

    VastaaPoista
  11. Ei se mun blogi vielä niin täyteen tullut, että blogger olisi siitä huomautellut. Nurkka tuli vain tässä mun "omassa prosessissani" täyteen, siis neljän vuoden blogimatka oli riittävä. Niiden kokemusten (ja "muuttumiseni") kera jatkan toisaalla :)

    Siunattua uutta viikkoa!

    VastaaPoista