keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Jumala vuodattaa sateen ajallansa



"…minä — — vuodatan sateen ajallansa — ne ovat siunauksen sateita."
Hes 34:26

Mitä aikaa sinä elät tänä päivänä? Onko se kuivaa aikaa? Silloin se on myös sateitten aikaa. Onko se raskasta aikaa pimeitten pilvien alla? Silloin se on sateitten aikaa. "Niinkuin sinun päiväsi, niin olkoon sinun voimasikin" (5.Moos. 33:25). "Minä vuodatan sateen ajallansa — ne ovat siunauksen sateita." Sana sateita on monikossa. Jumala lähettää monenlaisia siunauksia. Jumalan siunaukset liittyvät toisiinsa kuin kultainen ketju. Jos Hän antaa parannuksen armoa, Hän antaa myös lohdutuksen armoa. Hän lähettää "siunauksen sateita". Katso ylöspäin tänään, sinä kuivunut kasvi, ja avaa lehtesi ja kukintasi taivaalliselle kasteluvedelle.


C.H.Spurgeon

3 kommenttia:

  1. C.H.Spurgeonilta siunaavaa tekstiä. Kiitos tästä!

    Siunausta ystävänpäivään! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nurkkalintu. Sadetta odotamme ja sadetta tarvitsemme, virvoittavaa vuolasta Pyhän Hengen sadetta koko tämän kansakunnan päälle. Jumala anna sateen tulla.

    VastaaPoista
  3. ON niin kiitolista elää hyvän Jumalan yhteydessä ja saada olla Pyhän Hengen osallisudessa ja yrittää voittaa lähimmäisiä Herralle ja uuden elämän jokaiselle joka uskoo Jeesuskseen ja hänen verensä voimaan ja nyt on Pyhän Hengen vuodatuksen aika jäleen ,ystävät ollaan tarkkaavaisia,kiitos ja siunausta,keijo

    VastaaPoista