lauantai 26. joulukuuta 2020

Tämänkin videon sanoma kannattaa kuunnella useampaan kertaan.

Videon mukaan edessä olevat ajat ovat pimeitä, mutta Jeesuksen valo valkaisee Häneen uskovien polun.
Videossa profetoidaan, että lentotukialukset Ronald Reagan ja Abraham Lincoln saavat iskun joka ajaa USAn konfliktiin. Isku olemaan lavastettu isku eli se maa jonka annetaan ymmärtää olevan iskun takana ei ole oikea iskun tekijä. Eli luultavasti syyttävät Venäjää. Tämän konfliktiketjun seurauksena New Yorkissa tapahtuu iso isku, joka myös on lavastettu ja jossa Donald Trumpin torni tuhoutuu.
Videossa myös sanotaan, että korona on ihmisen tekemä tauti, mitä se onkin.
Tuleva rokote sisältää neljännen sinetin taudit, ebolaa ym ja tämän jälkeen tarjoavat lopullista ratkaisua pedon merkkiä. Jeesuksen omien ei tarvitse pelätä, jos Jeesus saa olla heille se salainen suoja, jonka alla viipyvät ja jotka uskovat ja luottavat koko sydämestään Jeesukseen.
Jumala kommunikoi omiensa kanssa Henkensä kautta ja saatana yrittää samaa kommunikointia tekoälyn ja uuden teknologian kautta ja pyrkii niillä kontrolloimaan ihmisiä, mutta se on vain surkeaa jäljittelyä.
Jeesus kehottaa omiaan valmistautumaan ja Häneen uskovat ovat Hänen henkensä ohjauksessa ja Jeesus kommunikoi heidän kanssaan, Jeesus kehottaa tekemään parannuksen, lukemaan Jumalan Sanaa ja etsimään Jeesusta koko sydämestään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti