maanantai 14. joulukuuta 2020

Pfizer ja Moderna eivät ole mitään rokotteita


Ne on ihan jotain muuta. Molemmissa on käytetty sellaista synteettinen messengerRNA-tekniikkaa, joka ei ole ollut käytössä missään rokotteissa aiemmin.
”Uusi rokote perustuu synteettiseen versioon rna-molekyylistä, joka muuttaa ihmissolujen toimintaa niin, että ne alkavat tuottaa rokotetta. Kyseessä olisi ensimmäinen tällä periaatteella toimiva rokote, jos se saa hyväksynnän.”
Duodecim-lehdestä (12/2020) kun luin niin yhtäkään RNA-rokotetta ei aiemmin ole hyväksytty käytettäväksi ihmisten rokottamiseen ja ihmiskoenäyttö niistä äärimmäisen niukkaa ollut, silti nyt tosta vaan ovat piikittämässä koronan varjolla miljoonia? Suuri ihmiskoe tämä olisi.
”Ainakin kaksi RNA-rokotetta ja yksi DNA-rokote on edennyt kliinisiin kokeisiin (clinicaltrials. gov: NCT04283461 ja NCT04336410 sekä EudraCT number: 2020- 001038-36). Kuitenkaan toistaiseksi ainoatakaan DNA- tai RNA-rokotetta ei ole vielä hyväksytty käytettäväksi ihmisten rokottamiseen.”
Twitteristä:
”Media kirjoittaa ”rokotepelkoisista”, mutta jos se olisi rehellinen, se mainitsisi myös sen, että kyse ei edes ole rokotteesta (rokon istutuksesta) perinteisessä merkityksessä. Kyse on nanolipidipartikkelien sisällä olevista synteettisesti valmistetuista lähetti-RNA-ketjuista. Lähetti-RNA tunkeutuu ihmisen omaan soluun aiheuttaen halutunlaisen patogeenin monistumisen, johon sitten elimistön olisi tarkoitus kehittää vasta-aineita. Tällaista menetelmää ei ole käytetty koskaan aikaisemmin.
Mikä voisikaan mennä vikaan? Minä en tiedä, mutta yksi esitetty skenaario on se, että näin tuotetut vasta-aineet reagoisivat myös syncytin-1-proteiiniin, jota on istukassa. Tämä aiheuttaisi naiselle lisääntymiskyvyttömyyden.
En tiedä kuinka todennäköinen tuo skenaario on. Mutta pointtina tässä siis se, että en ole nähnyt Suomen mediassa keskustelua tämän terapiamuodon uutuudesta, vaan ainoastaan omilla aivoilla ajattelevien, rationaalista riskianalyysiä tekevien ihmisten perusteetonta nimittelyä.”

Mikko Tuuliranta Lääket.lis Marraskuu 2020:

”RNA-rokotteita on yritetty kehittää jo kolmekymmentä vuotta. Vaikka menetelmä on kiinnostava ja ”toimii teoriassa”, ongelmia on riittänyt eikä rokotteille ole saatu lupaa ihmiskokeisiin. Nyt koronaa vastaan on nyt kuitenkin kehitteillä useita RNA-rokotteita, siis muuallakin kuin Modernassa (ainakin Saksassa, Kiinassa, Singaporessa). (Onko joillekin niistä nyt myönnetty lupa kliinisiin kokeisiin, sitä en tiedä.)* Perinteiset rokotteethan sisältävät tapettuja tai heikennettyjä bakteeri- tai viruskantoja siten, että antigeenit eli vasta-aineita synnyttävät pintarakenteet ovat kuitenkin säilyneet suurin piirtein ehjinä. Tällöin T-solut tunnistavat nämä vieraat aineet, ja näin käynnistyy vasta-aineiden tuotanto eikä rokotteena toimiva heikennetty mikrobi aiheuta tautia. Myös suurin osa nyt käynnissä olevista koronarokote-hankkeista perustuu tähän eli heikennettyyn virukseen (tai sen osiin, kuten vaipan proteiineihin). RNA-rokote taas perustuu siihen, että heikennetyn viruksen sijasta soluun viedään sellainen pätkä viruksen RNA:sta, joka koodaa kyseistä antigeenia, kuten piikkiproteiinia.”


Mediuutiset 3.11.2020


”Harvinaisemmat ja vakavat haitat tulevat kuitenkin usein esiin vasta, kun rokotetta annetaan miljoonille ihmisille ja vasta useiden viikkojen kuluttua rokottamisesta. Vielä ei myöskään tiedetä rokotteen turvallisuudesta ja tehosta lapsilla tai iäkkäillä. Epäselvää on myös, kuinka hyvin rokote suojaa vakavilta tautitapauksilta, miten hyvin se estää virusta leviämästä ja kuinka pitkän suojan se lopulta antaa.”

Mitään kriittistä keskustelua täysin uudesta RNA-rokotteesta, jollaista ei ole ikinä ollut, ei ole. Monet uskovatkin täysillä uskomassa globalistien valhemediaa ja antavat valhemedian uskomattoman törkeän rokotepropagandan manipuloida itseään. Vain tyhmä antaa ruiskuttaa itseensä synteettistä RNAta ja ryhtyy täysin uuden geeni”rokotteen” koekaniiniksi, jonka jo lyhyitä sivuvaikutuksia pitkä lista ja kaksi koehenkilöä kuollutkin ja 4 saanut kasvohalvauksen ja pitkäaikaisista ei tiedetä mitään ja jos vielä sisältää lusiferase-entsyymiä. Kuka uskova antaa piikittää itseensä jotain lusiferasea? 


#korona #rokote #koronarokote #Pfizer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti