tiistai 2. lokakuuta 2012

Mihin Suomi on menossa II

Ja tämä toinenkin:

Lasse Marjokorpi kirjoittaa tekstissään: Uskonnonvapauden yläkuolokohtia

"Entinen vapaa-ajattelijain Liiton puheenjohtaja ja "ihmisoikeusaktivisti" käy taistelua juutalaisten ympärileikkauksia vastaan nimittäen niitä poikalasten pahoinpitelyksi. Tuo tuhansien vuosien traditio pitäisi hylätä, kun sillä voi olla vaikutuksia ihmisen seksuaaliterveyteen. Seksuaalisen nautinnon vuoksi tehdään paljon muutakin. Kukahan ryhtyisi ajamaan niiden arviolta puolen miljoonan lapsen ihmisoikeuksia, jotka eivät ole saaneet syntyäkään maailmaan? Näissä tapauksissa puheet erilaisuudesta, toiseudesta ja vähemmistöistä eivät merkitse mitään eettisiä ratkaisuja tehtäessä."

Ei tässä enää voi äänestää oikein perussuomalaisiakaan, kun perussuomalaiset poliitikot (Saarakkala, Halla-aho jne...) ovat mukana muiden vapaa-ajattelijoiden kanssa vaatimassa ympärileikkauksen kieltävää lakia ja rinnastavat poikien ympärileikkauksen tyttöjen ympärileikkaukseen, jotka ovat aivan eri asioita. Päätös ahdistaisi Suomen juutalaiset nurkkaan ja olisi maailmanlaajuisestikin aivan käsittämätön, poikien ympärileikkaus on maailman yleisin leikkaus, sallittu aivan kaikissa maissa ja mm. Yhdysvalloissa, Australiassa, Etelä-Koreassa se tehdään ei-uskonnollisena rutiinitoimenpiteenä enemmistölle poikalapsista. Tämä, että valtaosa länsimaissa tehtävistä poikien ympärileikkauksista tehdään ei-uskonnollisista tai lääketieteellisistä syistä halutaan kuitenkin halutaan unohtaa ja ensisijaisesti etenkin juutalaisten ympärileikkauksia vastaan hyökätään ja lietsotaan tätä vihaa kaikenlaisilla todellisuutta vastaamattomilla mielikuvilla.

Jumala on antanut juutalaisille tämän säädöksen, että poikalapset tulee ympärileikata kahdeksan päivän ikäisenä (Jumala tietää oikean ajan. Juuri kahdeksan päivän ikäisellä tulehdusriski on kaikkein pienin, koska veren hyytymistekijöitä on silloin elimistössä enemmän kuin ihmisen elämässä koskaan sen jälkeen). Eivät he voi kääntyä Jumalaa vastaan tässä asiassa. Ei ole juutalaista kansaa ilman poikien ympärileikkausta, joka on merkkinä heidän liitostaan Jumalan kanssa, ympärileikkaus on liiton merkki ja ympärileikkaamaton rikkoo liiton. Antisemitismin hengen minä aistin tällaisissa ympärileikkauskieltovaatimuksissa, joita jotkut kristitytkin jopa esittävät! Samaan aikaan kun nämä perussuomalaiset perustelevat ympärileikkauksen kriminalisointia lapsen oikeudella ruumiillisen koskemattomuuteen ym he kuitenkin hyväksyvät abortin ja lapsen ruumiillisen kurituksen mm. tukistamalla.

Niin voihan se olla, että tämmöisen vainon juutalaisia kohtaan tarkoituskin on nousta (kuten se on jo noussutkin), että loputkin juutalaiset pakotettaisiin omaan maahansa Israeliin, mutta kristityt eivät vaan voi kääntyä Jumalan säädöksiä vastaan, oli ne annettu juutalaisille tai kristityille, niin Jumalasta ne ovat yhtäkaikki. Jumalan liitto juutalaisten kanssa on iankaikkinen ja tätä meidän kristittyinä tulee kunnioittaa. Jumalalla on oma aikataulunsa kansansa suhteen. Meidän tulee Jumalan käskyn mukaisesti siunata juutalaisia ja olla heidän rinnallaan, evankelioida tietenkin, mutta ei kääntyä heitä vastaan, kuten nämä ateistit tekevät.

Suomi on ajautunut pelottavaan jamaan, toisaalta on taho, joka suojelee islamia ja halveksii kristinuskoa, toisaalla on taho, joka ei hyväksy islamia, mutta ei myöskään kristinuskoa/juutalaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti