keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Pasi Turunen: "Kristittyjen pitäisi malttaa mielensä sosiaalisessa mediassa"

Tärkeä ja aina ajankohtainen aihe.

Erityisesti tämän huomasi presidentinvaalien aikaan, näitä Sauli Niinistö Bilderberg ja Sauli Niinistö on vapaamuurari-juttuja näkyi siellä täällä. Eräskin kristitty FB-kaveri laittoi sellaisen Sauli Niinistö-videon joka oli peräisin todella hämärältä New Age-sivustolta, siellä puhuttiin kaikenlaista kummallista Atlantiksesta, energiavirroista, ufoista jne...siis oikein eksyttävintä mahdollista New Agea.

Verkkomedia on myös  erittäin kyseenalainen uutislähde, siellä on todella antisemitististä kirjoittelua, kristityn tehtävä on siunata Israelia ja juutalaisia, Jumalan omaisuuskansaa eikä kääntyä heitä vastaan kuten vihollinen tekee. Antisemitismi on aina sielunvihollisesta lähtöisin samoin korvausteologia. Jumala ei ole kansaansa hylännyt, vaan Israelin silmillä on peite yksin siitä syystä, jotta me pakanat pelastuisimme ensin, kun pakanoiden luku tulee täyteen peite otetaan pois. Jumala vie vääjäämättömästi suunnitelmansa loppuun asti.

Salaliittoteoriat ovat niin hämärä alue, että siellä jo itsessään on paljon eksytystä, kysehän on sielunvihollisen maaperästä. Siksi kannattaa vaan seurata niitä lähteitä, jotka ovat selkeästi Raamattuun nojaavien uskovaisten kristittyjen kynästä ja nämäkin tulee kaikki koetella Jumalan sanan valossa. Jos uskovaisetkin ovat usein hukassa, vaikka tuntevat totuuden: Jeesuksen Kristuksen, niin kuinka paljon sitten enemmän uskottomat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti