tiistai 8. toukokuuta 2012

"Joskus timantit pakataan halpoihin pakkauksiin, ettei kukaan aavistaisi sisällön arvoa."


Herran neuvo (engl.salaisuus) on tunnettu niille, jotka häntä pelkäävät.... (Ps. 25:14)

Kirjasta Virtoja erämaassa:

"On olemassa Jumalan salaisia johdatuksia, joista Hänen lapsensa saattavat päästä perille. Ulkopuolisista Hänen käsittelytapansa näytävät usein pimeiltä ja pelottavilta. Uskova näkee syvemmälle ja sanoo: "Tämä on Jumalan salaisuutta. Sinä näet vain sen, mitä silmien edessä on. Minä näen syvemmälle ja ymmärrän tähän kätketyn tarkoituksen."

Joskus timantit pakataan halpoihin pakkauksiin, ettei kukaan aavistaisi sisällön arvoa. Erämaan ilmestysmajan peitteisiin ei kätketty kalliita kudoksia. Kaikki kallisarvoinen oli sen sisäpuolella. Karheat sireeninnahkapeitteet eivät mitenkään ilmaisseet majan sisältämiä kalleuksia.

Rakas ystäväni, Jumala saattaa lähettää sinullekin kalliita pakkauksia. Älä silloin pahastu niiden halvasta ulkonäöstä. Voit olla varma, että niihin on kätketty rakkauden, laupeuden ja viisauden aarteita. Jos otamme vastaan Hänen lähetyksensä luottaen Hänen hyvyyteensä, silloin pääsemme tuntemaan Herran salaisuudet."  A.B. Simpson

Hän, jonka Herra on Kristus hallitsee kaikkia olosuhteita. Ovatko tämänhetkiset olosuhteesi sinua vastaan. Älä työnnä niitä pois. Savenvalajan käsi on niiden takana. Pääset niiden herraksi, et estämällä niitä vaan ottamalla vastaan niiden opetuksen. Ne eivät muovaa sinusta vain kaunista ja arvokasta astiaa, vaan ne tekevät sen - sinut Herran käyttöön soveltuvaksi."

3 kommenttia:

  1. Tuo tekstin ajatus on niin totta! Monesti kun on vaikea elämäntilanne, Jumalan vaikutus onkin silloin suurempi.

    Taivaan Isän Timantteja päivääsi, myös niitä kulta-ja hopeapapereihin käärittyjä :)

    VastaaPoista
  2. Totta, kaikella on tarkoituksensa, vaikka siltä ei aina näyttäisikään ja tuntuisikaan. Kristus hallitsee kaikkia olosuhteita, siihen voi luottaa joka hetki.

    Lzitan varmaan tästä Virtoja Erämaassa-hartauskirjasta lisääkin tekstejä, kirjassa on paljon puhuttelevia tekstejä.

    Kiitos Trina ja samanlaisia Timantteja sinunkin päivääsi :)

    VastaaPoista
  3. Niin olemme todella Herralle kalliita jalokiviä hänen tulevan valta kunassa ja jo nyt loistaamme täällä ajassa kuin kirkkaat tähdet taivaalla ja olemme myös kirje Jeesukselta tälle ajalle , ystävät kohta olemme taivaan loistossa ,kilvoitellaan ja odotetaan Herraa,kiitos ja siuausta,keijo södertälje

    VastaaPoista