keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Siunaa ja varjele meitä




Jotenkin tuntuu, että tämä maamme ja kristikansamme tarvitsee nyt aivan erityistä rukousta. Siksi laitoin tämän vanhan virren.

5 kommenttia:

  1. Ihan pemahdin yllätyksestä ja oli lähdettävä välillä tarkistamaan....
    Tänä aamuna laitoin blogini sivupalkkiin Suomen lipun ja siitä menee linkki YouTubeen. Sama virsi, eri esittäjä :)

    Suomi tarvitsee paljon rukousta ja Jumalan armoa ja kutsua Jeesuksen luo!

    Siunausta ja voimia jokaiseen päivääsi!

    VastaaPoista
  2. Samat ajatukset :) En tiedä miksi ja mitä varten nyt niin voimallisesti hyökätään, mutta luotan siihen, että mikään ei tapahdu tarkoituksetta. Voi vain rukoilla Jumalalta, että Tapahtukoon sinun tahtosi.

    Löysin tuon virren sattumalta eilen ja siihen tiivistyi oikeastaan kaikki se rukous, mitä koen Suomen tarvitsevan juuri nyt, siniristilippumekin on niin kaunis.

    Mutta paljon rukousta tosiaan tarvitsemme, että mahdollisimman moni vielä löytäisi elävän uskon Jeesuksessa Kristuksessa, ei kuollutta uskoa, jolle Raamattu on pelkkä kuollut kirjain.

    Siunausta päivääsi, Nurkkalintu.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :)
    Illalla myöhään kirjoittelin tämän päivän postaukseni valmiiksi ja olin kaikesta lukemastani ja rukoilemisestani niin kosketettu, etten saanut yöllä nukuttua. Jatkoin rukouksiani ja tuo virsi tuli niin voimakkaana mieleeni, että päätin laittaa heti aamulla sen videon rukousmuistutuksen kera blogin sivupalkkiin.

    Paholaisella alkaa olla kiire ja hoppu tehdä sitä omaa tuhotyötään, kun se tietää, että aika on käymässä vähiin. Aseet ovat järeät ja tuhovimma kaamea. Kauheinta on se, että sillä on lonkeronsa kirkon sisälläkin ja me saamme nähdä nyt sitä hyökkäystä myös sisältä käsin.
    Maailman ihmisten hyökkäyksen ymmärtää, mutta eksytyksen ja häpeämättömyyden näkeminen kirkossa tuntuu todella surulliselta.

    Kirkolle ei voi käydä hyvin, ellei se palaa ruotuun, tottele ja pelkää Kaikkivaltiasta Jumalaa.
    Humanismi ja liberalismi ovat pahoja syöpiä seurakunnissamme. Ilman Jeesusta ei mitään voi tehdä paranemisen edistämiseksi.
    Rukoillaan Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen armoa ja apua Suomen kansalle!

    VastaaPoista
  4. Amen!

    Minäkin olen surrut eniten sitä, että kirkon sisältä halutaan tuhota koko kirkko tämän liberaalisiiven toimesta. Mikä tämä maa on ilman kansankirkkoamme tai antikristilliseksi muuttuneen ei-tunnustavan näennäiskirkon kanssa, jollaiseksi kirkkoamme ollaan kovaa vauhtia muuttamassa. Tässä kaivetaan nyt pahasti perustaa koko kansakunnaltamme ja sen seuraukset tulevat koskettamaan kaikkia meitä.

    Toisaalta tämä kaikki tapahtunut on myös antanut mahdollisuuden julistaa väärentämätöntä evankeliumia Suomen kansalle pitkästä aikaa suuri kiitos siitä Päivi Räsäselle, monet ovat loukkaantuneet Jumalan sanaan, mutta siitä voi versota synnintunto, joka vie Jeesuksen Kristuksen luo, sillä laki ja evankeliumi kulkevat käsi kädessä, kukaan meistä ei ole sen syntisempi ja synnittömämpi kuin toinenkaan, kaikki me tarvitsemme Jeesuksen Kristuksen sovitustyön kautta tullutta syntien anteeksiantoa ja armoa. Ja kun Jeesus Kristus on saanut sovittaa syntimme, alkaa varsinainen elämä ja armossa kasvaminen, se kasvu on välillä kipua ja jatkuvaa kamppailua syntiä vastaan, mutta se elämä on paljon mielekkäämpää ja rikkaampaa kuin mitä tällä maailmalla on annettavanaan, koska sillä on tarkoitus ja päämäärä.

    Lainaan tässä vielä Pasi Turusen Uskon puolesta-blogin kommenttiosasta anonyymin kirjoittajan kommenttia, joka tiivistää hyvin miksi Suomessa on tilanne sellainen mikä se on nyt:

    "Uskonpuhdistus lähti liikkeelle siitä, ettei evankeliumia julistettu, vaikka se on Raamatun ydin. Luther oli huolissaan siitä, etteivät ihmiset tienneet mitään kristinuskosta. Tilanne näyttää tänä päivänä samalta kuin tuolloin. Tunnustuskirjoissa kerrotaan, kuinka laki ja evankeliumi tulee pitää yhdessä kristillisessä opetuksessa ja elämässä. Toinen ilman toista johtaa kristilliseen vääristymään, kuten nyt on tapahtunut. Tunnustuskirjat tuntevat hyvin tilanteen, jossa evankeliumin vapaus ilman lakia antaa harhan, että se antaa luvan käyttäytyä miten tahansa. Siihen tasapainon tuo laki, joka näyttää Jumalan tahdon. Tämäkin keskustelu selviää lakia katsomalla ja monet, jotka kutsuvat tai luulevat itseään kristityiksi voivat sen kautta löytää synnintunnon, sillä se tuo synnit esille, jotta todellinen armo voisi tulla heidän elämäänsä.On siis palattava jälleen Raamattuun, sen molempiin puoliin; lakiin ja evankeliumiin."

    VastaaPoista
  5. Hyvin kirjoitat ja hyvä on tuo lainauskin.

    Alkaa olla kiire ja hoppu opettaa kansalle Raamatun perusteet. Täytyisi voida palata tunnustukselliseen uskonnonopetukseen. (Tiedän, ettei siihen mennä.)
    Onneksi on kristillisiä koulujakin.

    Toivotaan ja rukoillaan, että tämä kaikki taisto on ollut hyödyksi ja siemen jo itää hyvää hedelmää.
    Isä Jumalan tahto tapahtukoon!

    VastaaPoista