perjantai 15. lokakuuta 2010

In his hand are the depths of the Earth and the mountain peaks belong to him


























"The miners emerged wearing identical T-shirts with the Chilean flag on the front and the message "Thank you Lord`in English and Spanish.

The back featured words from Psalm 95 in chilean miners T-shirts: "In his hand are the depths of the Earth and the mountain peaks belong to him. To Him the glory and honour." Psalm 95:5"


Hänen kädessään on maa, sen laaksot ja syvyydet,
hänen ovat vuorten korkeimmatkin huiput. Psalmi 95:5

Teksti oli painettuna kaivosmiesten t-paitojen selkään. Etupuolella luki Kiitos Herralle, englanniksi ja espanjaksi.

Minua on inspiroinut tänään todella paljon kaivosmiesten pelastuminen, todellisuus on välillä niin ihmeellistä ja täydellistä, kuin Jumalan käden piirtämää, mitä uskon sen olleenkin. Toisaalta kuvat Chilestä ja chileläisten vankkumaton usko Jumalaan ja Jumalan sanaan ovat paljastanut miten masentava on oman maamme hengellinen tila, jopa kirkko luopumassa perusjalastaan, Jumalan sanasta ja korvaamassa sen ateistisella, suoraan sielunvihollisesta lähtöisin olevalla hapatuksella.

Jospa hengen tuulet puhaltaisivat tännekin, sitä voimme aina rukoilla.

2 kommenttia:

  1. Taas ovat ajatuksemme olleet yhtäläiset!

    On aivan ihanaa nähdä ihmisiä, jotka näyttävät uskonsa ja vakaumuksensa.
    He eivät häpeä evankeliumia.

    VastaaPoista
  2. Ja siksi saivat nuo suurenmoiset siunauksetkin, se miten hyvin kaikki lopulta sitten sujui oli jotenkin suurenmoista. Pelastajat ja paikalla olleet ihmiset tekivät kaikkensa, mutta kaiken takana oli Jumalan henki ja nuo ihmiset ymmärsivät, käsittivät ja näkivät sen.

    Toivottavasti moni maan alla muuttunut ja uskoontullut kaivosmies pitää uskonsa ja antaa sen virrata eteenpäin.

    Valoa vasten sitten oman maan pimeys näyttää entistäkin pimeämmältä, mutta antaa myös toivoa, että ehkä täälläkin vielä jonakin päivänä yhdessä kansana ylistämme Jumalaa.

    VastaaPoista