torstai 10. marraskuuta 2011

Viikon gospelalbumi

Spotifyn ja You Tuben myötä olen löytänyt niin paljon uusia hienoja gospelartisteja ja yhtyeitä, joten ajattelin niitä tännekin välillä jakaa ihan jakamisen ilosta.

Ensimmäisenä Jars of Clayn Shelter ja siltä 2 kappeletta Shelter ja Run in the night. Juuri Shelter-nimikappaleen kuulin tältä yhtyeeltä ensin ja heti ihastuin. Siitä lähtien Jars of clayn levyt ovat soineet aika paljon.






Shelter lyrics

Run in the night lyrics

2 kommenttia:

  1. Kiva saada uusia vinkkejä gospel-musiikkiin. Spotifystä olen niitä myös minä etsinyt. Löysin juuri ihan kotimaisen Hanna Ekolan. 'Enkelin siipien havinaa'-levyllä on kappale 'Tahtosin kertoa sinulle'. Tuttu kappale ennestään varmaan radio Deistä, mutta jotenkin nyt sanat ja sävel kolahtivat. Pysähdyin oikein kunnolla kuuntelemaan ja useampaan kertaan vielä. Kuunteleppa. Tuli mieleen, että voisit tykätä sinäkin, liittyy hiukan niihin ajatuksiin mitä olet täällä blogissasi kertonut.

    VastaaPoista
  2. Spotify on kyllä loistava, niin paljon musiikkiaarteita niin pieneen rahaan.

    Kävin kuuntelemassa Hanne Ekolan kappaleen, on todellakin kaunis kappale ja puhuttelevat sanat. Ann-Mari Kaskisen käsialaa kuulemma ovat (näin sain yhdestä blogista tietää, kun googletin kappaleen sanoja).

    VastaaPoista